top of page

Linoes, 18

Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden. Je leert het rijden snel maar op een erg ontspannen en fijne manier. Gert-Jan stelt je erg op je gemak. Ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan.

Vrouw, 18

Bij Gert-Jan heb zowel leuke als leerzame rijlessen gevolgd! In de auto is het altijd gezellig en wordt je vanaf de eerste les goed op je gemak gesteld, zonder stress de weg op dus! Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen, omdat Gert-Jan op je een prettige manier bijbrengt was écht van belang is het verkeer.

Scott

leeftijd 17

Na zeer fijne lessen mijn rijbewijs weten te halen. Rijschool Van Meggelen is echt een aanrader! De sfeer is altijd gezellig en releaxd daarnaast is

fouten maken niet erg.

Gert-Jan bedankt voor de lessen!

REACTIES

Sanne, 21


Na een goede aanbeveling terecht gekomen bij Gert-Jan vo

or mijn autorijbewijs. Vanaf het begin af aan weet Gert-Jan precies hoe hij iemand moet benaderen om het beste eruit te kunnen halen, of je nou bang bent, faalangst hebt of gewoon direct al goed kan rijden. Heel veel gezellige lessen gehad en onwijs veel geleerd. Nu, 2,5 jaar later nog steeds profijt van de goede rijlessen. Gert-Jan neemt echt de tijd en ik vond het persoonlijk erg fijn dat we nooit iemand thuis hoefden te brengen of op te halen tijdens de rijlessen.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Laura, leeftijd 27

Gert-jan bedankt voor de super gezellige, leerzame lessen en nog steeds als ik op de motor zit hoor ik jou in mijn oortje!

Rick, 19

Na een lange tocht had ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Het duurde even maar het was het helemaal waard. Ik heb erg genoten van de lessen en leerde alles behoorlijk snel. Als ik in een ander leven zou komen dan zou ik zeer zeker dezelfde rijschool nemen!

Elisa, 20

Een paar vriendinnen hebben mij rijschool van Meggelen aangeraden. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, want ik voelde me erg op mijn gemak bij Gert-Jan. De lessen zijn erg gezellig en je leert erg veel in korte tijd. Je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken, wat een prettig gevoel is. Gert-Jan, bedankt voor de leuke lessen!

Kelvin, leeftijd 26

Gert-Jan heel erg bedankt voor alles. Ik heb veel lol gehad tijdens mijn motorrijlessen. Je weet iedereen op zijn of haar gemak te brengen en bent erg duidelijk. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!

Angelique ,leeftijd 56

Gert Jan geeft op een zeer professionele wijze les waarbij hij rekening houdt met de situatie van de klant en stemt zijn lessen daar heel goed op af. Ik heb mijn rijbewijs gehaald en geniet daar iedere dag van zoals Gert Jan heeft aangegeven in zijn doelstelling.

voeg een reactie toe.

man/vrouw

leeftijd

reactie

What our customers are saying

Click this text to edit. Choose a customer testimonial, review, or a quote from the media gives prospective buyers confidence in your brand, your products, and/or your customer service.

Jane Doe - Another Company, LLC

bottom of page