AUTO & MOTOR RIJSCHOOL GERT-JAN VAN MEGGELEN

FAALANGST & KNMV INSTRUCTEUR                                                mob .06.103.47.909                       

 Scott

leeftijd 17

Na zeer fijne lessen mijn rijbewijs weten te halen. Rijschool Van Meggelen is echt een aanrader! De sfeer is altijd gezellig en releaxd daarnaast is fouten maken niet erg. 

Gert-Jan bedankt voor de lessen!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

REACTIES


Sanne, 21


Na een goede aanbeveling terecht gekomen bij Gert-Jan voor mijn autorijbewijs. Vanaf het begin af aan weet Gert-Jan precies hoe hij iemand moet benaderen om het beste eruit te kunnen halen, of je nou bang bent, faalangst hebt of gewoon direct al goed kan rijden. Heel veel gezellige lessen gehad en onwijs veel geleerd. Nu, 2,5 jaar later nog steeds profijt van de goede rijlessen. Gert-Jan neemt echt de tijd en ik vond het persoonlijk erg fijn dat we nooit iemand thuis hoefden te brengen of op te halen tijdens de rijlessen.
Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Laura, leeftijd 27
Gert-jan bedankt voor de super gezellige, leerzame lessen en nog steeds als ik op de motor zit hoor ik jou in mijn oortje!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Rick, 19
Na een lange tocht had ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Het duurde even maar het was het helemaal waard. Ik heb erg genoten van de lessen en leerde alles behoorlijk snel. Als ik in een ander leven zou komen dan zou ik zeer zeker dezelfde rijschool nemen!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Elisa, 20
Een paar vriendinnen hebben mij rijschool van Meggelen aangeraden. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, want ik voelde me erg op mijn gemak bij Gert-Jan. De lessen zijn erg gezellig en je leert erg veel in korte tijd. Je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken, wat een prettig gevoel is. Gert-Jan, bedankt voor de leuke lessen!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

 Kelvin, leeftijd 26

Gert-Jan heel erg bedankt voor alles. Ik heb veel lol gehad tijdens mijn motorrijlessen. Je weet iedereen op zijn of haar gemak te brengen en bent erg duidelijk. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Angelique ,leeftijd 56

Gert Jan geeft op een zeer professionele wijze les waarbij hij rekening houdt met de situatie van de klant en stemt zijn lessen daar heel goed op af. Ik heb mijn rijbewijs gehaald en geniet daar iedere dag van zoals Gert Jan heeft aangegeven in zijn doelstelling.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV